ТЕРМОКАМЪК – ЛЕК, ИЗКУСТВЕН ОБЛИЦОВЪЧЕН
МАТЕРИАЛ ЗА ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Голямото разнообразие от цветове, форми изкуственият камък Ви дава възможност да декорирате докъдето се простира въображението Ви. Приложението на изкуствен камък става все по-широко – в жилищни помещения, офиси, заведения и общи части се полагат природните форми и цветове на камъка.

  • чувствително по-лек от естествения камък
  • лесно полагане
  • ъглови елементи за прецизни ръбове
  • много по-широк избор от естествения камък

Декоративни тухли

Чрез декоративните тухли можете да придадете битов характер камина или барбекю, или антично решение на интериора. Изключително близка имитация на глинени тухли в различни стилове и цветове. Наличието на ъглови елементи елиминира нуждата от напасване по външни ъгли. Лепенето се извършва от долу нагоре, а фугирането – от горе надолу. Използвайте висококачествени флексови лепила.

Тухлите са предпочитан елемент в декорацията на българските заведения за създаване на топлина и битов уют. С тях се облицоват цели стени или се прави частична декорация.

Облицовъчен камък за интериори и екстериори

Облицовъчен камък се предлага като декоративни плочи от бетон с форма и размер за бързо и лесно покритие на големи площи. Предлагани в 2 цвята от модел, декоративните плочи са идеални за облицовка за цокъл, фасада, както и за вътрешни стени с голяма площ. За външни стени и фасади използвайте водоустойчиви лепила.

Заедно с удобството да се покриват големи площи, облицовъчният камък много лесно създава акценти в декорацията в комбинация с други, естествени материали за атрактивна визия на дома, хотела, ресторанта или офиса.

Галерия

Комбинирайте с:

абонирай се

Абонирай се за нашия информационен бюлетин, оферти и промоции!


    Съгласен съм да получавам рекламни съобщения