ТАПЕТНИ ВРАТИ

Ние представяме тапетни врати хамелеон, които  изчезват и се адаптират към всеки стил декорация на стените,рамката и пантите са невидими,нищо не разкрива съществуването на вратата и става едно със стената. Идеята на този тип скрити или по-известни като тапетни врати е да се слеят с декора на стената, на която са поставени и да бъдат част от него. Такъв тип тапетни врати се изработват със скрита рамка и панти които не се забелязват от нито една страна на вратата.Благодарение на разработването на специална система е възможно да се сведе до минимум разстоянието на въздушния процеп между крилото и рамката,това също така предотвратява филтрирането на светлината. Вратите се монтират предварително, преди да се положи финиша/покритието на съответната декоративна стена,моделът Secret може да бъде монтиран върху зидария, както и върху стени от гипсокартон.
Възможностите за декора на стената на която ще бъде вградена тапетната врата са най-различни. Може да бъде с поставена ламперия по цялата стена и вратата да се “скрие” с текстурите и обработката от ламперията.
Други варианти са цялата стена и тапетната врата да бъдат декорирани с боя, декоративна мазилка, принт, тапети и различни стенни покрития с разнообразни текстури.  В производството на вратите се използват висококачествени материали,които дават възможност за изпълнение на индивидуални решения и нестандартни размери с височина до 3 м.

Галерия