СТЪКЛЕНИ ВРАТИ И СТЪКЛЕНИ ПРЕГРАДИ

СТЪКЛЕНИ ВРАТИ

Предлагаме широка гама стъклени врати с висококачествен немски обков,алуминиеви каси  включително вградени в стъклени витрини, обков за композиции от стъкло със стъклени стени, комбинирани с еднокрили и двукрили врати, плъзгащи врати и специализирани нестандартни решения, интериорни автоматични врати, открояващи се с високо качество и съвременен дизайн.

 

СТЪКЛЕНИ СТЕНИ

Стъклените стени и витрини са изградени от единично закалено стъкло с дебелина 10 мм в комбинация с многообразие от алуминиеви профилни системи – стягащ профил с дебелина 50 мм, 44 мм или 23 мм, с декор цвят по RAL, елоксиран алуминий или полирана неръждаема стомана. Изграждаме витрини, които могат да бъдат комбинирани с цялото многообразие от предлаганите стъклени врати, включително и с плътни MDF врати, както и с интериорни автоматични врати.

 

СТЪКЛЕНИ ПОДВИЖНИ СТЕНИ

Стъклени плъзгащи подвижни преградни стени, изработени от алуминиеви профили с височина 100 мм които може да са прахово боядисани в цвят по RAL и закалено стъкло с дебелина до 10 мм. Осигуряват бързо и лесно отваряне на цялата витрина за максимално удобен достъп и свободно конфигуриране на пространствата. Изключително подходящи са за магазини, заведения, хотели, като създават физическа и атмосферна бариера между отделните пространства, запазвайки транспарентността, визията и светлината. Може да се използват както в интериори, така и на открито.

ЗВУКОИЗОЛИРАЩИ ПОДВИЖНИ СТЕНИ

Предлагаме звукоизолиращи подвижни преградни стени на водещи европейски производители за функционално разделяне на пространството, подходящи за заседателни зали, офиси, мултифункционални зали, учебни заведения и други. С тях за няколко минути можете да преконфигурирате пространството, като например разделите една голяма зала на две по-малки зали. Предлаганите от нас продукти се отличават с високо качество, модерна визия, лекота на употреба и устойчива във времето експлоатация. Всичко това прави инвестицията в тях високо рентабилна.

Галерия