Проектиране и планиране

Винаги има начин!

Когато имате идеи – ние имаме решения и ще ви предложим алтернативи, съобразени със срок и бюджет. Материалите и технологиите, с които работим са разнообразни и иновативни, с много широки възможности на приложение.

Винаги следим бюджета на нашите проекти. Синхронизираме крайния продукт с бюджета на клиента и не допускаме „изненади“ в разходната част.

Ние сме в постоянен контакт с производители на материали и колеги, и следим актуалните тенденции, строителни възможности и цени на пазара.

CoDesign предлага цялостни решения в областта на архитектурното и комплексно проектиране, интериорния дизайн, производството на поръчкови мебели и обзавеждане, строителството и луксозните ремонти до ключ.

Интериорни проекти

CoDesign Center работи в сферата на интериорния и мебелен дизайн от години, като нашият екип от професионалисти е отворен към всякакви предизвикателства и индивидуален дизайн.

Цялостен интериорен дизайн – включващ материали за стени, таван, под и обзавеждане на жилища, заведения и офиси, кухня, баня, както и аксесоари.

Частичен интериорен дизайн – дизайн на обзавеждане спалня, хол, детски стаи, библиотеки, гардеробни, кабинети. Разработваме интериорни решения при разширение и преустройство на офиси и заведения.

На нас можете да разчитате за:

Ремонт и монтаж

Има причини за желанието ни да си изцапаме ръцете – познаваме материалите и технологиите по-добре от всеки майстор, а клиентът не се занимава с майстори, защото ние имаме грижата за всичко:

  • Полагане и монтаж на декоративни мазилки и елементи за стени, подови настилки, външни и вътрешни конструктивни елементи
  • Изработка и монтаж на кухненски плотове, плотове за баня и други изделия от камък
  • Изработка и монтаж на обзавеждане и осветление
  • Познаване и боравене с немасови материали и решения като транслуцентен камък, опънати тавани, микробетон, скрито осветление и други

Така можем да бъдем сигурни, че каквото сме измислили заедно, ще бъде изпълнено качествено и ще издържи във времето.

Мебели и обзавеждане по поръчка

За дома, заведението или офиса проектираме, изработваме и монтираме мебели и обзавеждане по индивидуален проект. Можем да обзаведем едно помещение от нулата, а също и да допълним и модернизираме съществуващ интериор.

Архитектурно проектиране и строеж

Искате да строите? CoDesign изпълнява обекти от проектиране през строеж до предаване до ключ на сградата с максимално качество за вложените средства. Информираме за допустимите норми на застрояване на вашия парцел, саниране, реконструкция, преустройство или промяна на предназначение. Предлагаме подходящи строителни материали, както и мнение на специалисти за строителство и монтаж.

Да работим заедно!

абонирай се

Абонирай се за нашия информационен бюлетин, оферти и промоции!


    Съгласен съм да получавам рекламни съобщения