МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА.
ОФИСНИ МЕБЕЛИ. АКСЕСОАРИ

ИНДИВИДУАЛНИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

CoDesign предлага на своите клиенти цял комплексен продукт –от дизайн и проектиране на желаните от Вас мебели и обзавеждане, през самото производството и довършването на мебелите, до доставка и монтаж при клиента.
Широката гама от материали за интериора, които се предлагат в CoDesign, могат да удовлетворят от индивидуалния клиент (обзавеждане за дома – кухни, бани, спални) до корпоративни поръчки с комплексно обзавеждане за офиси или цялостно обзавеждане на хотели.

CoDesign е и представител за България на италиански мебелни фирми от висок клас, специализирани в модулно оборудване на офиси, както и за работни бюра и столове.

 

ИТАЛИАНСКИ ОФИС МЕБЕЛИ: ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОФИСА

  • Офис столове
  • Работни бюра
  • Модулни решения

Индивидуални модели или модулни решения за големи офиси, предложенията от различни водещи италиански производители на офис мебели преобразяват по Вашите представи работните пространства.

Със своите удобство, функционалност, разнообразие, и природосъобразност, дизайнът на предлаганите мебели е носител на множество награди, сред които Red Dot Award за продуктов дизайн.

Основно изискване в дизайна на мебелите е грижата и зачитането на околната среда по отношение на екологичното удобство, постигнато чрез прилагане на политика на ниско въздействие върху околната среда.

Професионализмът и страстта дават живот на успешните продукти, където качеството на дизайна и етиката са в основата на споделената бизнес философия.

АКСЕСОАРИ
Избери от оригиналните предложения на CoDesign

Галерия

Комбинирайте с:

абонирай се

Абонирай се за нашия информационен бюлетин, оферти и промоции!


    Съгласен съм да получавам рекламни съобщения