ЗА Нас

Ние сме директен вносител на висок клас материали ,като бои и мазилки ,интериорни врати,осветителни тела и много други без аналог в България. Предлагаме архитектурен и интериорен  дизайн, комплексни решения за интериор и екстериор, реализация на цялостни или отделни проекти. Ние проектираме, преобразяваме, ремонтираме  жилища, заведения, хотели, офиси, промишлени сгради. Разработваме мебели по поръчка, и внасяме дизайнерски мебели. Имаме стотици реализирани проекти – и малки, и мащабни. Нашата цел е да направим вашите идеи реалност!

Портфолио

УСлуги

Архитектурно проектиране

Обхващаме целия етап от проектиране до изпълнение и реализация на обекта. Така получавате завършен и краен продукт, с максимално качество за вложените в него средства.

12293446

Ремонтни услуги

Ние предлагаме тази услуга за нашите клиенти, защото държим нещата да са свършени професионално и качеството на предлаганите от нас материали да е гарантирано през експлоатационния период.

Интериорни проекти

CoDesign Center работи в сферата на дизайна от години, като нашият екип от професионалисти е отворен към всякакви предизвикателства и индивидуален дизайн.

Във връзка с нашите проекти, ние  изготвяме и визуализации, които да помогнат на клиента да си представи как ще изглежда желания от него проект.