Всичко за дизайна

8 ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СТЪКЛОТЕКСТИЛНИ ТАПЕТИ

Стъклените текстилни стенни покрития се използват в световен , а от няколко години се засилва и техният интерес и в България, това донякъде се дължи на техните устойчиви характеристики. Изненадващо, много професионалисти не са напълно наясно с всички невероятни предимства, които предлага този продукт.

Ето 8 добри причини защо стъклените текстилни тапети са идеалното решение.

1. КРАСОТА, КОЯТО Е ПОВЕЧЕ ОТ това, което е на повърхността.

Комбинирайте гъвкавостта на боята със силата и предимствата на тъкания стъклен текстил. Под повърхността покритието от стъклени влакна подсилва основата. В допълнение, изборът на цветове и покрития са неограничени.

2. ИДЕАЛЕН ЗА НОВО СТРОИТЕЛСТВО.

При новото строителство или след основен ремонт стъклените текстилни стенни покрития са разумното начало за всяка стена. Без притеснения за последващо боядисване. Отделно иделано предпазва стените.

3. НОВ ЖИВОТ ЗА СТАРИТЕ СТЕНИ.

Рехабилитира стената. Подсилва фуги и пукнатини, изглажда грубите повърхности и може да се монтира върху дървена ламперия, гипсокартон, блок стени и текстурирани повърхности и то с малка подготовка. Придава устойчивост. Една идеална дългосрочна инвестиция.

4. ЛЕСЕН ЗА МОНТИРАНЕ.

Може да се монтира от всеки опитен професионалист по боядисване и стенно покритие. Необходими са стандартни инструменти и минимална подготовка на повърхността. Закачете на сухо (залепете стената). Без двойно рязане. След това боядисвайте. Отличен дизайн на продукта.

5. УДОБНА ЗА ПОДДРЪЖКА.

Лесен за поддръжка. Почистващ се, лесен за ремонт, когато моментът настъпи. Може да се пребоядиса повече от 8 до 10 пъти и ще запази текстурата си. Отново ще споменем «Дългосрочна стойност», защото е така – една добра инвестиция. Дълъг жизнен цикъл.

6. БИЕ СТАНДАРТИТЕ ЗА ПОЖАР.

Няма да изгори. Някои от продуктите са с по-добри показатели от КЛАС А от пожароустойчивост.

7. ЕКОЛОГИЧЕН – АНТИМИКРОБЕН – IAQ

Преминава Oeko Tex Confidence in Textiles – без вредни вещества. Без PVC. Технологията CLEAN Air абсорбира формалдехид. Технологията MOLD-X устойчива на мухъл и бактерии.

8. УСТОЙЧИВА ИНОВАТИВНА НОВА ТЕХНОЛОГИЯ

Продукт, създаден за устойчивост с функции с висока производителност. Дълъг жизнен цикъл. Вследствие на което добра дългосрочна инвестиция. Може да се рециклира.