Menu

Duralmond

by , 01.10.2017
Декоративни решения за архитектурни проекти и за интериорен дизайн.

Duralmond е композитен материал, създаден чрез комбиниране на растително базирани и синтетични смоли с натрошени бадемови черупки.

От този уникален и иновативен материал произвеждаме редица декоративни диапазони, които осигуряват обем, форма и текстура за стени и тавани, за области на сгради, които традиционно са били ограничен до плоски, студени повърхности.

Миметичен материал: Поема обема, формата и текстурата с голяма точност.

Акустична изолация: По време на процеса на полимеризация се създават микропори в материала, което прави композитът „Duralmond“ идеален термо и акустичен изолационен материал. Освен това, благодарение на формованите повърхности с различни шарки, т.е. не са плоски, панелите имат разсейващ ефект върху звука и анти-реверберационни свойства.

Пожароустойчив: Съгласно европейските норми продуктът е сертифициран със сертификат Cs2, d0.
Идеален за външна употреба: продуктът остава практически непроменен от ефекта на UV лъчите и напълно водоустойчив.

Екологична стойност: вземаме зеленчуков отпадъчен продукт, като например бадемова черупка, и го превръщаме в серия от биоразградими и рециклируеми обекти.

Не се изисква поддръжка след инсталация, различна от периодичното почистване на прах.
Лесна инсталационна система: различни системи в зависимост от вида на продукта.
Високо декоративен артикул, за стени, тавани и фасади.

Можем да предоставим сертификати съгласно испански и европейски норми.
Материал Duralmond, плътност 500 грама на литър, на пана, боядисани от двете страни с акрилен лак.

Продуктов каталог

Облицовъчни панели

Вселена от форми и текстури за покриване на стени и тавани.
Декоративните панели Duralmond отварят вселена от форми и текстури, които могат да бъдат приложени в поле, което преди е било ограничено до плоски, студени повърхности.
Настоящата гама от панели е проектирана специално за използване в търговски, жилищни и обществени пространства. Те са особено интересни за интериорните дизайнери и архитектите, тъй като представляват ново поколение привлекателни панели, които не се нуждаят от добавки и могат да бъдат използвани за постигане на различни естетически качества.
Обемите на Duralmond, които се изплъзват от двете измерения и които отличават пространствата, които обитават. Стенописният ефект на тези панели осигурява уникална среда чрез използването им върху стени и тавани. Най-иновативните и креативни дизайнери също използват нашите панели за създаване на табла, лампи, маси, рамки и други мебели.
Текстури/Релефи

Имитация на естествени продукти с голям реализъм. Duralmond представя набор от продукти, които имитират други материали с високо качество и съвпадащ реализъм; благодарение на уникалния производствен процес, колекциите Textures възпроизвеждат оригиналния материал, от който са вдъхновени, особено дървесните, кожените, каменните и ръждивите ефекти.
Тези облицовки могат и да комбинират бои и лакове, за да добавят още реализъм и идентичност.

Решетки

Широкоформатни парчета, идеални за декорация на фасади.
Представяне на новата колекция от архитектурни решетки Duralmond. Един
подход, използващ големи панели за дърворезби, които могат да бъдат използвани за създаване на дълбочина, за разделяне на пространствата в една стая, за филтриране на слънчевата светлина – за приложение както в интериора, така и в екстериора.
Те са достъпни в голямо разнообразие от модели, произведени от нашия уникален материал „Duralmond“ или алтернативно от специална MDF плоскост или разширена полипропиленова плоскост, в зависимост от вашите инсталационни изисквания.

duralmond2
Проекти:

Голям опит в световни проекти.

Гъвкавост и персонализирано производство.

> Изработваме поръчкови парчета за всеки тип проект.
> Повечето цветове са достъпни за завършване в гланц, матов лак.
Адаптивен.
> Може да се използва на всякакъв вид повърхности, както на закрито, така и на открито, фасади, стени, тавани.

Персонална помощ за всеки проект.
> Нашият технически екип ще съдейства за монтаж и други митнически нужди за всеки проект.