Menu

Системи от стъкло

by , 01.10.2017
СТЪКЛЕНИ СТЕНИ

Стъклените стени и витрини са изградени от единично закалено стъкло с дебелина 10mm в комбинация с многообразие от алуминиеви профилни системи – стягащ профил с дебелина 50mm, 44mm или 23mm, с декор цвят по рал, елоксиран алуминий или полирана неръждаема стомана. Витрините, които изграждаме могат да бъдат комбинирани с цялото многообразие от стъклени врати, които предлагаме, включително биха могли да се комбинират и с плътни, изработени от МДФ врати, както и с интериорни автоматични врати.

СТЪКЛЕНИ ВРАТИ

При нас ще намерите това, което с времето ще ви накара да почувствате удовлетворение от избора си в морето от многообразни възможности, които стъклото предоставя. Предлагаме висококачествен немски обков и прецизно изпълнение на широка гама стъклени врати – с алуминиеви каси, включително вградени в стъклени витрини, обков за композиции от стъкло със стъклени стени, комбинирани с еднокрили и двукрили врати, плъзгащи врати и специализирани нестандартни решения, интериорни автоматични врати, открояващи се с високо качество и отличителен дизайн.

СТЪКЛЕНИ ПОДВИЖНИ СТЕНИ

Стъклени плъзгащи подвижни преградни стени, изработени от алуминиеви профили с височина 100mm които може да са прахово боядисани в цвят по RAL и закалено стъкло с дебелина то 10 mm. Осигуряват бързо и лесно отваряне на цялата витрина за максимално удобен достъп и свободно конфигуриране на пространствата. Изключително подходящи са за магазини, заведения, хотели, като създават физическа и атмосферна бариера между отделните пространства, запазвайки транспарентността, визията и светлината. Може да се използват както в интериори, така и на открито.

staklo
ЗВУКОИЗОЛИРАЩИ ПОДВИЖНИ СТЕНИ

Предлагаме звукоизолиращи подвижни преградни стени на водещи европейски производители за функционално разделяне на пространството, подходящи за заседателни зали, офиси, мултифункционални зали, учебни заведения и други. С тях в рамките на няколко минути, може да преконфигурирате пространството, като например разделите една голяма зала на две по-малки зали. Предлаганите от нас продукти се характеризират с високо качество, отлична визия, лекота на използване и устойчива във времето експлоатация. Всичко това прави инвестицията в тях високо рентабилна.
Предлагаме разнообразни конфигурации на немския производител DORMA Hueppe и полския OPTIMAL Poland.