Menu

Принт стъкло

by , 01.10.2017

Принт върху стъкло

За Вашата кухня – освен да бъде защитена от замърсяване, тя трябва и да изглежда естетично. Това се постига с технологията принт върху стъкло – за гръб за кухня. Тази технология ще преобрази мястото, където сбъдвате своите кулинарни фантазии.

Гърбовете на кухните в днешно време се изработват от най-различни материали – керамични, метални, дървени и дори каменни. Най-голяма популярност обаче имат стъклените гърбове. Именно този материал позволява и изпъленението на смели дизайнерски решения. Принтът на гръб на кухня върху стъкло гарантира, че помещението ще се сдобие с красиво вътрешно оформление и ще ви осигури комфорт, докато вършите всекидневните си задължения в него.

За Вашите помещения – като картина на стената, за принт-стъклото може да се използва както матирано, така и прозрачно стъкло. Оригиналните орнаменти при печата буквално ще преобразят помещенията ви. Графиката може да бъде с интересни фотоизображения на всякаква тематика.

print-stuklo
print-stuklo2
Мастилата, с които се печата, имат изключително голяма издръжливост на цветовете. При принтиране те се подлагат на ултравиолетово изпичане, при което се полимеризират и преминават в твърдо състояние.

Принтът върху стъкло осигурява създаването на картини с ярки и наситени цветове, истинска наслада за окото. Принтът на гръб на кухня върху стъкло представлява абсолютно безопасна технология, доказала се в последните години със своята голяма надежност и разнообразие.