Menu

Клинкер

by , 01.10.2017
Разширената технология ни дава достъп до неограничени възможности за разработка на продукти, като запазваме много високи технически параметри.

Нашата оферта включва комплексни решения за сгради от всички стилове, вариращи от плочки от различни цветове, стълбищни системи и прозоречни первази до шапки за стени и профили на стени.

klinker
klinker-2
Нашите продукти са екологични. Те не отделят кадмий и олово в хода на експлоатация, поради което могат да бъдат положени както в домакинствата, така и в структурите на хранителната промишленост или в индустриалните центрове.
Техническа информация

Основните параметри, които определят функционалните и естетичните свойства на клинкерните продукти, включват устойчивост на замръзване, водопоглъщаемост, устойчивост на петна, устойчивост на удар, якост на огъване, химическа устойчивост и устойчивост на средства за домашна употреба. Освен това, подовите и стълбищни профили трябва да са противоплъзгащи.

Приложимите закони и наредби определят минимални параметри, които трябва да следват всички продукти на клинкер. Продуктите на KLINKER PRZYSUCHA не само отговарят на стандартите на ЕС, но и са по-добри от тях. Например, якостта на огъване е два пъти по-висока от необходимата и е химическа устойчивост, абсорбцията е около 3%. Динамичното съотношение на приплъзване е равно за мокри и сухи повърхности.