Menu

Белгийски мокети

by , 01.10.2017

SATINO – ЛУКСОЗНИ БЕЛГИЙСКИ МОКЕТИ

Satino Royale е луксозен и свръх мек мокет с копринен вид, който ще придаде комфорт и лукс в дома ви. Изработен от 100% Полиамид Imprel® Finesse, този мокет е подходящ за тежка домашна употреба и дава усещането за чист лукс под краката.

Технически характеристики на продукта:

*Обща дебелина на мокета 15мм.

Колекцията Satino представлява висококачествени килими, произведени от иновативни полиамидни влакна от копринен гланц, произведени с помощта на най-новите технологии за прежди. Технически напредък, който отговаря на изискванията на модерните жилища и осигурява нова уютна атмосфера.

Елегантен копринен блясък

Сатино означава блясък и сияние. Колекцията предлага красиви, текстилни подови покрития, които отразяват слънчевата светлина по различни начини, за да освежат пространството и да добавят чар в интериора. Открийте елегантния цветен диапазон на продуктите на Satino. Изборът включва вечни, модерни бежови тонове, топли червени тонове, съвременни пастелни цветове, свежо зелено, различни нюанси на сивото и много други. Широка селекция, която ви помага да персонализирате дома си.

satino-moket
satino-moket2
Изумително мек

Това е нещо специално, за да почувствате килим „Сатино“. Неговата гладка мека повърхност Ви привлича и кани да докосвате, да държите и да чувствате. Най-високо ниво на комфорт за уникално преживяване. Полиамид преждата на Satino е много издръжлива. Той запазва своя външен вид и мекота в продължение на години, без да губи еластичност.

Лукс и комфорт

Подовите настилки на „Сатино“ са идеални за всяко жилище, което се стреми да бъде уютно и удобно. Дали за спалня, хол или трапезария, Satino придава топлина, спокойствие, красота и мекота на вашия етаж. Цветовете също подчертават тези предимства. Изборът включва вечни, модерни бели, топло червени тонове, съвременни пастелни цветове, свежо зелено, различни нюанси на сивото и много други. Широк избор за още повече лукс и комфорт.