Menu

Термо камък

by , 28.09.2017

Термо камък

Приложение на изкуствен камък

Изкуствения камък Ви дава възможност да декорирате с размах на въображението. Голямото ранообразие от цветове, форми и произход ще задоволят и най-капризния вкус.

• без географското ограничение на естествения камък
• по-ниско тегло
• лесна обработка
• наличие на ъглови елементи

Приложението на изкуствен камък става все по-всеобхватно, във все повече стаи, офиси, заведения и сгради виждаме декорация, вдъхновена от природните форми и цветове на камъка.

izkustven-kamuk
dekorativni-tuhli
Приложение на декоративни тухли

Чрез декоративните тухли можете да получите битов, античен или римски характер на помещенията и постройките или просто да облицовате камина или барбекю. Изключително близка имитация на глинени тухли в различни стилове и цветове. Наличието на ъглови елементи, ще елиминира нуждата от съединяване по външни ъгли. Лепенето се извършва от долу нагоре а фугирането от горе надолу. Използвайте висококачествени флексови лепила.

Тухлите са предпочитан елемент в декорацията на българските заведения за хранене, особено ако целта е да се създаде любимия на хората топъл, битов уют. Подходяща декорация за цели стени или частичен акцент.

Облицовъчен камък, като интериорно решение

Облицовъчния камък представлява декоративни плочи от бетон с подходяща форма и размер за бързо и лесно покритие на големи площи. Предлагани в 2 цвята от модел, декоративните плочи са подходяща облицовка за цокъл, фасада както и за вътрешни стени с голяма площ. Използвайте хидроустойчиви лепила за екстериорни приложения.

Въпреки удобството да се покриват големи площи с облицовъчен камък, приложението му като интериорно решение няма да разочарова дори най-взискателния вкус. В комбинация с други, естествени материали можете да получите изключително атрактивна визия на своя дом, хотел, офис, ресторант и т.н.

oblicovuchen-kamuk