Menu

DECO LIGHT STONE

by , 20.09.2017
Транслуцентен камък DECOlight STONE

Емоция и мъдрост в един продукт

Транслуцентния камък е технически камък от ново поколение, като част от неговото производство е ръчна изработка. Продуктът се предлага в широка гама цветове и комбинации като дори могат да бъдат вградени естествени растения и елементи.

Той изцяло безвреден, лесен за поддръжка и е един много добър заместител на естествения камък. Може да бъде използван за декорации на търговски и битови обекти.

Очарователни природни модели; Драмата и нюансите на светлината или формата; Безкрайни цветови вариации … Всеки проект започва с визуализиране на конкретен ефект. Предлагаме гама от продукти, за да създадете визията си за дизайн, включително богата цветова палитра, безкрайни възможности за избор на модел и практични възможности за осветление.

Естествените шарки и цветове от истински камък, формирани в продължение на хиляди години, дават на всеки прозрачен каменен панел Decolight Stone чувство за движение, което наистина завладява. След като се освети, Decolight Stone буквално оживява в драматичен 3D ефект.

Decolight Stone е нашият оригинален полупрозрачен каменен панел и се отличава с много внушителни дизайни и емблематични интериори по целия свят.

Той е идеален за стени и фасади, както и за облицовка на бар плотове, чела, маси и др.

decolightstone