Menu

Интериорен дизайн by CoDesign Center

by , 20.09.2017
Проект за интериорен дизайн може да означава:

 • Цялостен интериорен дизайн – цялостен дизайн на жилище – апартамент/къща, избирайки материали за стени, таван, под и обзавеждане, кухня, бани, както и довършителни аксесоари.
 • Частичен интериорен дизайн – дизайн на отделни функционални части (обзавеждане спалня, хол, детски стаи, библиотеки, гардеробни, кабинет и др.)

Нашият екип в CoDesign Center винаги уважава желанията на Клиента по отношение на желаната атмосфера на бъдещото жилище/офис или друго помещение. В същото време полагаме всички усилия да добием максимум функционалност на пространството, без да компрометираме желаната визия.

Друго качество на нашата работа е, че винаги следим бюджета на нашите проекти. По този начин можем да синхронизираме крайния продукт с бюджета на Клиента.

Проект за интериорен дизайн включва:

 1. Архитектурно заснемане– посещение на обекта и взимане на всички размери от място.
 2. Концепция – стиловото и цветово оформление на обекта.
 3. 3D визуализации – визуализации с предложения за цялостните решения.
 4. План обзавеждане – подробна схема за обемно разположение на мебелите.
 5. План софити (тавани) – чертежи на всички декоративни елементи по таваните;
 6. План настилки – чертежи на настилките с пояснение за размери, вид, цвят и тн.;
 7. Разгъвки (погледи към стените)– разгъвки на стените с информация за вид обработка, цвят, мебелировка и всички необходими размери;
 8. План ключове, осветление и контакти– обозначаване на точните места на всички необходими изводи за осветление, ключове, контакти и др.;
 9. Чертежи на обзавеждане– когато е необходимо мебелите да бъдат изработени по поръчка представяме необходимите чертежи за изработка им;
 10. Обяснителна записка
 11. Количествени сметки за материалите и изделията по видове СМР

interior-design-3
interior-design-4

 

CoDesign Center работи в сферата на дизайна от години, като нашият екип от професионалисти е отворен към всякакви предизвикателства и индивидуален дизайн. Ние сме в постоянен контакт с производители на материали и други колеги, за да следим текущите тенденции, строителни възможности и цени на пазара.

Ще се радваме да работим с Вас в бъдеще!